Minggu Setiausaha anjuran UUM disambut meriah - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
PULAU PINANG: Lebih 600 setiausaha berpeluang bertemu Datuk Shake, penyanyi bersuara lunak awal 1980-an dalam persembahan khas anjuran Persatuan Setiausaha Universiti Utara Malaysia (UUM) di hotel di sini, baru-baru ini.