Buat coklat sendiri - Md. Yusop, Suhana (Kosmo, 2012)
BENTUK, corak dan rasa coklat yang unik mampu memikat hati siapa sahaja. Sama ada ia berbentuk bunga ros berwarna merah jambu dan coklat, berbentuk hati, Mickey dan Minnie Mouse, coklat berisi badam atau kismis dan banyak lagi membuatkan siapa yang melihatnya menjadi tertarik.