Wasiat Lewat Petang - Mohammad Yusof, Mohd Haniff (Berita Harian, 2012)
Ketika kami mampir di dermaga bahasa sekawan burung terbang riang riuh bercanda kala lewat petang tetapi sayang seribu kali sayang, kicaunya tiada lagi merdu santun sayap jatinya mengepak angkuh