Atasi ketirisan pungut cukai: Kerajaan perlu pastikan usaha capai negara maju 2020 tak terbantut - Mohd Zain, Haspaizi (Berita Harian, 2012)
Kerajaan perlu mengatasi masalah ketirisan pungutan cukai bagi memastikan perancangan untuk menjadi Malaysia sebagai negara maju menjelang tahun 2020 tidak terbantut.