80 pelumba sedia gegar Litar UUM: Pusingan ke-4 KBS-MAM Kapcai Endurance 2012 - Shafiee, Nordiana (Berita Harian, 2012)
Seramai 80 pelumba dari zon utara akan berentap dalam Kejohanan Kebangsaan KBS-MAM Kapcai Endurance 2012 pusingan keempat di litar Universiti Utara Malaysia (UUM), hari ini. Kejohanan ini membabitkan pelumba Kedah, Perlis, Perak dan Pulau Pinang yang akan mempamerkan kehebatan menakluk litar UUM sepanjang 1.2 kilometer mengikut kategori iaitu lOOcc (kelas l), bawah I20cc (Kelas 2) dan 150cc (Kelas 3).