Peminat semakin terbuka - Shuib, Nor Hatina (Berita Harian, 2011)
BEKAS vokalis kumpulan New Boyz yang kini bergerak secara solo, Tomok percaya peminat dunia hiburan hari ini bersikap terbuka dengan semua artis yang sudah berkahwin.