Pewartaan taman laut mampu tarik pelancong, jana ekonomi - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspress (kk), 2013)
KUALA LUMPUR: Pewartaan Taman Laut di perairan Malaysia sebagai kawasan perlindungan marin mampu meningkatkan industri eko-pelancongan mapan sekali gus menjana ekonomi negara, kata Timbalan Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar Tan Sri Joseph Kurup.