Pusat Islam UUM serah zakat kepada kakitangan UPSB - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2013)
RINGAN BEBAN. Pusat Islam Universiti Utara Malaysia (UUM) menyampaikan zakat kepada 100 kakitangan Uniutama Property Sdn. Bhd. (UPSB) yang kurang berkemampuan di Dewan Seminar Pusat Islam, Alor Setar, Kedah baru-baru ini.