Staf UUM juara Festival Sajian 2013 - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2013)
JUARA. Dua staf Jabatan Bendahari Universiti Utara Malaysia (UUM), Shahrul Anisah Omar dan Azaliza Aziz menjuarai pertandingan memasak sempena Festival Sajian 2013 anjuran Pusat Budaya dan Seni universiti itu di Sintok, Kedah baru-baru ini.