PTSS idam kejuaraan Liga Bola Jaring IPT - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
ARAU Pemain serangan, Nomadhihah Ismail bakal menjadi sandaran Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin, Arau, Perlis (PTSS) untuk merealisasikan impian sebagai juara Liga Bola Jaring Institusi Pengajian Tinggi (IPT) Zon Utara yang bermula di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) hari ini.