Umno semakin kukuh di Perak - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2013)
IPOH, Selasa — Di sebalik ketidaktentuan politik di Perak selepas pilihan raya umum 2008, Barisan Nasional (BN) Perak yang menghadapi saingan sengit daripada parti pembangkang berjaya membentuk kerajaan dengan majoriti mudah pada pilihan raya umum ke-13 ini.