Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998
Main Author: | |
---|---|
Format: | |
Published: |
Sekudai : UTM,
1998
|
Subjects: |
_version_ | 1826360987876327424 |
---|---|
author | 193319 Norazmahwati Keleng |
author_facet | 193319 Norazmahwati Keleng |
author_sort | 193319 Norazmahwati Keleng |
collection | OCEAN |
description | Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998 |
first_indexed | 2024-03-04T13:58:41Z |
format | |
id | KOHA-OAI-TEST:30099 |
institution | Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN |
last_indexed | 2024-03-04T13:58:41Z |
publishDate | 1998 |
publisher | Sekudai : UTM, |
record_format | dspace |
spelling | KOHA-OAI-TEST:300992020-12-19T16:56:52ZKajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / 193319 Norazmahwati Keleng Sekudai : UTM,1998Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 19985053PRZSLSoybeanSoybean products |
spellingShingle | Soybean Soybean products 193319 Norazmahwati Keleng Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / |
title | Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / |
title_full | Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / |
title_fullStr | Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / |
title_full_unstemmed | Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / |
title_short | Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / |
title_sort | kajian sifat penyejukan perubahan kualiti fizikal dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu |
topic | Soybean Soybean products |
work_keys_str_mv | AT 193319norazmahwatikeleng kajiansifatpenyejukanperubahankualitifizikaldanpembungkusansemasaprosespenyimpanantofu |