Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /

Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998

Bibliographic Details
Main Author: 193319 Norazmahwati Keleng
Format:
Published: Sekudai : UTM, 1998
Subjects:
_version_ 1826360987876327424
author 193319 Norazmahwati Keleng
author_facet 193319 Norazmahwati Keleng
author_sort 193319 Norazmahwati Keleng
collection OCEAN
description Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998
first_indexed 2024-03-04T13:58:41Z
format
id KOHA-OAI-TEST:30099
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
last_indexed 2024-03-04T13:58:41Z
publishDate 1998
publisher Sekudai : UTM,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:300992020-12-19T16:56:52ZKajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu / 193319 Norazmahwati Keleng Sekudai : UTM,1998Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 19985053PRZSLSoybeanSoybean products
spellingShingle Soybean
Soybean products
193319 Norazmahwati Keleng
Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
title Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
title_full Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
title_fullStr Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
title_full_unstemmed Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
title_short Kajian sifat penyejukan, perubahan kualiti (Fizikal) dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu /
title_sort kajian sifat penyejukan perubahan kualiti fizikal dan pembungkusan semasa proses penyimpanan tofu
topic Soybean
Soybean products
work_keys_str_mv AT 193319norazmahwatikeleng kajiansifatpenyejukanperubahankualitifizikaldanpembungkusansemasaprosespenyimpanantofu