Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /

Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004

Bibliographic Details
Main Author: 273357 Rahaniza Abd. Rahim
Format:
Language:may
Published: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004
Subjects:
_version_ 1826439974214434816
author 273357 Rahaniza Abd. Rahim
author_facet 273357 Rahaniza Abd. Rahim
author_sort 273357 Rahaniza Abd. Rahim
collection OCEAN
description Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004
first_indexed 2024-03-05T09:23:02Z
format
id KOHA-OAI-TEST:417763
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-05T09:23:02Z
publishDate 2004
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:4177632020-12-19T17:14:38ZKegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] / 273357 Rahaniza Abd. Rahim Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,2004mayProject Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 20044250PSZJBLChitinChitosanPolymersBiopolymers
spellingShingle Chitin
Chitosan
Polymers
Biopolymers
273357 Rahaniza Abd. Rahim
Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /
title Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /
title_full Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /
title_fullStr Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /
title_full_unstemmed Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /
title_short Kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya [compact disc] /
title_sort kegunaan kitosan sebagai pembalut makanan berdasarkan sifat antibakterianya compact disc
topic Chitin
Chitosan
Polymers
Biopolymers
work_keys_str_mv AT 273357rahanizaabdrahim kegunaankitosansebagaipembalutmakananberdasarkansifatantibakterianyacompactdisc