Amalan keselamatan makanan dalam kalangan pengendali makanan asrama dewan makan Kolej Vokasional, Johor
Amalan keselamatan makanan merupakan aspek penting dalam mengelakkan dan mengawal risiko penyakit bawaan makanan di premis makanan terutama di dewan makan asrama sekolah. Pengendali makanan merupakan individu yang bertanggungjawab dalam memastikan makanan yang disediakan selamat dan bersih. Kajian i...
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | Thesis |
Γλώσσα: | English English English |
Έκδοση: |
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://eprints.uthm.edu.my/701/1/24p%20ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN.pdf http://eprints.uthm.edu.my/701/2/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf http://eprints.uthm.edu.my/701/3/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20WATERMARK.pdf |