Amalan keselamatan makanan dalam kalangan pengendali makanan asrama dewan makan Kolej Vokasional, Johor

Amalan keselamatan makanan merupakan aspek penting dalam mengelakkan dan mengawal risiko penyakit bawaan makanan di premis makanan terutama di dewan makan asrama sekolah. Pengendali makanan merupakan individu yang bertanggungjawab dalam memastikan makanan yang disediakan selamat dan bersih. Kajian i...

Πλήρης περιγραφή

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Abdul Rahman, Abdul Wafi
Μορφή: Thesis
Γλώσσα:English
English
English
Έκδοση: 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://eprints.uthm.edu.my/701/1/24p%20ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/701/2/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/701/3/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20WATERMARK.pdf